Dün Akşamki Smackdown'da Big Show'un Merdivenle Geldiği Sahneye Koptum Ayrıca CM Punk'ın Maskesi Big Show Tarafından Çıkarıldı Artık Maskesiz Dolaşabilir Jack Swagger ise Big Show ve Rey Mysterio'ya Yaptığını Kane'ye de Yapmak İstedi Fakat Rey Mysterio Sakat Ayağıyla Bile Ringe Gelip 619 Yapmayı Başardı ve Bunun Sonucunda Kane Kurtulup Jack Swagger'ın Babasına 1 Adet Choke Slam ve 1 Adet Tombstone Piledriver Yaptı Tabi Jack Swagger Korkudan Müdahale Edemedi Şimdi Herkes Pazar Akşamı Yapılacak Money in the Bank PPV sine Hazırlanıyor Çanta Maçına Smackdown ve Raw'dan 8'er Güreşçi Katılacak Bunun Dışında Yanlış Anlamadıysam İngilizcemin Yettiği Kadarıyla Rey Mysterio ile Yapılan Röportajda Money in the Bank PPV sinde Jack Swagger ile Şampiyonluk Maçı Yapıp Yapmayacağı Soruldu ve Rey Myserio Kederli Bir Halde "Ben Yokum" Dedi Sonra "Sen Ciddi misin?" Diye Soruldu Rey Mysterio da "Elbette Değilim O Maça Çıkıcam ve Jack Swagger'a Gününü Göstereceğim" Türünden Bir Konuşma Yaptı Bununda Yanısıra Diva Maçları ve John Cena vs. Sheamus Kafeste Şampiyonluk Maçı Var Herkes Bir Bekleyiş İçerisinde Bakalım Ne Olacak...
Singles Match Christian b. Drew McIntyre Singles Match Big Show b. Luke Gallows Non-Title Singles Match Kofi Kingston b. Dolph Ziggler - DQ WWE Women's Championship Match Michelle McCool (w/Layla)(c) b. Tiffany (w/Kelly Kelly) No DQ-Match Rey Mysterio vs . Jack Swagger - No Contest Dark Match - World Heavyweight Championship/Steel Cage Match Kane (C) b. Big Show
Oynanıyor ama WWE bu maçı yayınlamıyor. Biraz hikaye dışında biraz hikaye içinde gibi. Yani sadece o maçı o stadda izleyenler görüyor. Yani şöyle, WWE'de bir feud olsa feud konuşmasında güreşçi Dark Match olayını hatırlatmaz ama bazı Dark Matchlar o günlük hikayeye bağlantılı oluyor.
Arkadaşlar bu gece başka bir SD şovu çekilmiş(5 Ağustos'ta yayınlanacak olan).Kofi ile Dolph maç yapmış ve Dolph Ziggler yeni Intercontinental şampiyonu olmuş.Nihayet kemer verdiler şu adama.
Hehe adam ne zamandan beri bu kemer peşinde 1 yılda anca alıyor. Rey Mysterio ile girdi Intercontinental için feud'a. Aynı şekilde Morrison ile de girdi bu feud'a. Ancak yanında Vickie Guerrero olunca aldı.
Yanında Vickie Guerrero olduğu için sevmiyorum yha excuse me ya nasıL bir ses o o kadın geldiği anda tvnin sesini sıfırlıyorum . Ama michellenin arkasında oldupundan dolayı seviyorum biraz
Arkadaşlar, artık çok büyük bir ihtimalle Undertaker'a saldıran Kane. Çünkü bu hafta Smackdown'un main-eventinde Rey vs Drew maçı sonrası Kane gelip, Rey'i tabuta koymak istemişti. Rey kaçıp kurtulmuştu ve sonra Rey Mysterio şöyle birşey söyledi:"Ben, Undertaker'a saldırmadım ona saldıran sensin(Kane'i kasdediyor.)" Bu sözden sonra Kane'in bir cevabı olmadı. Bu sözden sonra Kane'in ifadesi çok değişikti. İlk önce sinirlenip No, No demeye başladı. Ardından tam ağlamak değilde ağlayacakmış gibi oldu. Kane, havaya bakarken şov bitti.
Yani, hem Spoilerler olsun hem bu haftaki şov olsun. Kane'in olduğunu %99. kanıtlıyor.