Konu: Güzel Sözler Arşivv :) Çarş. 6 Ekim 2010 - 1:44
Gözlerim doluyor gecelerde En yalın en küçük hecelerde.. Dilimin ucuna geldiğinde söyleyemiyorum.. Zaman öyle akıp gidiyorken sana Deli yüreğim biliyorken.. Şeytan diyor ki; Dök dilinden! Söyleyemiyorum.. Sev sevme vazgeçemiyorum Sev sevme Seni SeviyoruM!!!
Sevgili..! Seni gözümün gözbebeğime nakşetmişim nereye baksam sen varsın..!
Neden sitemliyim bugün anlayamadım... Tuşlar utanıyor görevini yaparken harfler kahırlı kelimeler şaşkın ve cümlelerimde hüzün yağmurlarının dinmeyen sağnakları var bugün... İhaneti sezen bir gönül kadar şaşkın ve ıstırap doluyum yazarken... Ama yine de yazıyorum... Yargının sonunda aldığım bir kararı kayda geçiyorum şu an. Gönlümde titizlikle işlediğim maneviyat dantelalarının dokusunu incitmeyecek kadar ama coşkulu bir aşkla SEVİYORUM SENİ...
Bir başka zamanda seni yaşamak Herşeyden önce sen Elbette sen Mutlaka sen İster uzaklarda ol ...İster yanıbaşımda dur Sen ol yeter ki bu zaman içinde Ben olmasam da olur Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır Bitmiyorsun...
Ah bu uzaklar… Herkesi her şeyi benden götürüp seni bana getirseler.
Ve sen gel-git(me)…
Dur içimin kıyılarında soluklan. Kal benimle anlamım olsun gideceksen de sularının tenime değmişliği olsun… ... Ah bu uzaklar bana uzak olsun!
Sevgilim doğruyu söylediğine yemin ederse ona inanırım. Yalan söylediğini bildiğim halde.
Saçlarındanödünç ver. Dört bahar geçti. Çiçek kokusu öpmedim. Çok oldu mutluluktan vazgeçeli. Gülüşünden ver ömrümden al ..
Ağlama ne olur yanaklarına güneşler ekeyim. Ağlama! -Hayır ağlamıyorum. Su gibi gidip su gibi gelsin diye sevdamı uğurluyorum yalnızca…
Gidişin ölüm'dü tarihini attım sol göğsüme. Bugün ölüm yıldönümüm yüreğimde bir sızıyla uyandım. Ne diyeyim ki aşkımız sağolsun!
Seni düşünmek güzel şey ümitli şey Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana Ben artık şarkı dinlemek değil ...Şarkı söylemek istiyorum.
Sana büyük bir sır söyleyeceğim Kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Sevgilim. ...
...Her aşkta dönme dolaptayım ve kesiliyor elektrik ben en tepedeyken...
....Her şeyi geriye saymaktan yorgunum kaç intiharım varsa o kadar sevgilim var!!! içimdeki tabiat sana doğru fırlama...
Kimbilir kaç kişi senin zarif hallerini sevdi Kaç kişi güzelliğini sevdi Belki gerçek aşkla; belki değil Ama bir tek kişi seni sevdi. ...Bir tek kişi değişen yüzündeki hüznü sevdi.
Dayanılması o kadar da zor değildir büyük ayrılıklar bile en güzel yerde başlatılsaydı eğer.
En sevdiğin elbiseni giydim Bu gece kokunu sürdüm Solgun yüzünü okşadım Sessizce saçlarından öptüm Yazdığın mektupları okudum ...Kana kana su içer gibi Plaklarını çaldım ah! En çok o şarkıda özledim seni(...)
Kendimi kendimden sıyırıp Sarılıp / Doyasıya öpmek istiyorum Nasıl ki karşılıklı iki ayna Çoğalıp gider ...Öyle...
Avucumun içindeki nasırsın şimdi sen kime dokunsam acırsın!
Kanayan yaralarına; Kan dursun diye başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...
Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından Dudaklarımda eski bir mektep türküsü Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim Gözlerim gözlerini arıyor durmadan Nerdesin? ...
Yaşadığım aşkların en güzeli "sendin"..!
sevmeyi unuttuğun yerden sevil bana.. serseri bir kızın güncesinden kaçtım beni ihbar etme sende saklandım...